+47 35 52 79 90

Lås og Beslag AS
Ulefossveien 40
3730 Skien

Besøk også

Brann- og Sikringservice

Porsgrunn

HERKULES SKIEN

Lås og Beslag

KART

man - fre: 08 - 16

tors: 08 - 17

Hold ubudne gjester unna med markedets smarteste løsninger

Elektronisk sikring av vinduer og balkongdører

Med relativt enkle grep kan du øke sikkerheten på baksiden av huset. Du kan for eksempel utstyre dørvrideren på balkongdøren med låssylinder og nøkkel. Husk da å fjerne nøkkelen fra døren når du ikke er hjemme – ellers er du like langt. Du kan også gå til anskaffelse av vridere med kodelås – Yale Balcony, hvor koden sitter i selve vrideren. Kun den som kan koden får åpnet døren.

Det seneste når det gjelder vindussikring er Yale Window hvor man får kodelås på vinduet. Det gir høy grad av sikkerhet – samtidig får familien færre nøkler å holde styr på.

 

Elektronisk lås for ytterdøren

Yale Doorman er et praktisk og sikkert alternativ til den velkjente mekaniske låsen med nøkkel. Den største fordelen med å bytte ut din mekaniske lås og nøkkel med en Yale Doorman-lås er fleksibiliteten. Når du installerer Yale Doorman, kan du låse opp på flere ulike måter – med nøkkelbrikke, og/eller kode, fjernkontroll eller en app på mobilen! App forutsetter at man kjøper tilleggsutstyr fra Verisure

 

Elektronisk dørkikkert

La tyven ta en selfie med DDV 5500!

De fleste som ringer på hos deg er jo venner på besøk. Men det kan jo være greit å se hvem som har ringt på, også når du ikke var hjemme. De siste 50 bildene blir automatisk lagret i minnet. Det stopper ikke vennene dine fra å ringe på – men det vil ganske sikkert få en ubuden gjest til å kvie seg for å sjekke om det er noen hjemme...

 

Kun én nøkkel!

Alle TrioVings låser kan leveres som et én-nøkkelkonsept. Låsene kan låses med den samme nøkkelen, enten det er ytterdør, vinduslås, garasjedør eller hengelås.

Og husk: Bytt lås når du bytter bolig. Det ordner vi for deg!